Jag har svikit…

Ja jag känner mig kass, jag känner att jag gjort ett av de största sveken som man kan göra. Och de är sveket mot mig själv.
Jag lovade mig själv att inte falla tillbaka i gamla mönster men här står jag sex månader efter och har brist på motivation för både mat och träning.

Jag är en sån där typisk nisse som gör allt eller inget varför kan inte mellanting fungera för mig?

Jag tror jag saknar någon att kämpa med. Någon som säger till mig20141010_202040 att ge fan i de där godiset någon som sparkar mig i arslet när jag blir som surast för att få den. Någon som vill träna med mig då och då för att vilja se hur de går för mig. Någon som ger mig ”läxor” på vad jag ska göra och kollar upp så de verkligen blir gjort.
Kanske dags å samla pengar till en pt. Eller är de någon frivillig som tar sig an ett hopplöst fall.

10393984_1500738890181883_3534284035837431665_nJag saknar dig kropp, döljer du dig där under fläsket?! Eller vart tog du vägen? Arvid är helt hundra på att de är en bebis till som gömmer sig därinne.

Jag vill ha min kropp tillbaka, jag vet att det inte är lätt men hjälp någon?!

Och nej jag vill inte ha kommentaren du är fin som du är eller uppleva som om jag söker uppmärksamhet, nej fan jag är sockerberoende säkert ett mat beroende. Hjälp mig ta mig ur detta!

8 reaktion på “Jag har svikit…”

  1. Ja, det kanske är öbo man skulle bli? 😉
   Om inte annat skulle man bo närmare storstad för att få komma på alla roliga event 😉 hehe
   Du har verkligen vart grym och när jag tittar på dina bilder så är de super inspirerande, jag vet vad jag ska göra men de sitter långt inne! :/ Kram <3

 1. Hmm… Jag är likadan, men har insett att skälet till varför jag inte håller det uppe är för att jag inte riktigt ser mitt eget värde och faller för ”duktig flicka”. Dvs när någon sparkar mig blir jag ”duktig flicka” och gör det över förväntan, men när ingen sparkar mig så har jag ingen att visa att jag är duktig för. DÄR är mitt problem: varför kan jag inte visa mig själv att jag är duktig? Även om jag är riktigt grym, så ser jag inte mitt fulla värde. Låter som du har lite lika som jag och något man kanske bör reflektera över… Lycka till! 🙂

  1. jag tror jag har för liten umgängskrets och då stäner jag in mig och tycker synd om mig själv för jag ser nog träningen som en social grej inte jämt ligga hemma på golvet eller ensamma promenader i skogen, klart det är kul att höra att man är duktig men jag är nog mest ute efter kontunitet och hjälpen att bygga upp normala träningstider 🙂 Tack <3

 2. Tycker du är fin som du är men ett minskat sockerintag o mer nyttig mat mår man ju bättre av såklart och att röra på sig,bara att försöka ta en snabb kvällspromenad varje kväll gör susen! Hade jag bott närmre så absolut hade jag blivit din träningskamrat!!

  1. ja de hade vart toppen, tror att jag ser de som en kul grej tillsammans därför jag gillar loppen för man är många som gör samma sak. ska försöka ta tag i mitt liv eller nåt 😉 det svåra är att göra de till en vardag jag behöver nog hjälp att göra det till lagom inte extremt eller inget alls. Kram <3

Kommentera