Sjömarksmilen

Jag ska börja med att ge arrangörerna mycket cred. ? Riktigt bra eimagevenemang. Det var gott om funktionärer ute längs banan så det var inga problem att veta vart man skulle 🙂

Precis innan start. Det var långa första kilometrar. Hela kroppen protesterade men det gick. Ont i hela kroppen efter två typ 😉 vid vattnet vid tre km kom en backe jag var tvungen att gå uppför. Den var hemsk! 😮 Å våga inte trycka ifrån i stenarna men de var också de enda. Mitt mål idag var att springa runt hela banan. Vilket jag gjorde förutom de där stackars metrarna.

När man såg denna skylten jublade hela kroppen av glädje ? imageoch man kunde släppa lite. Så jäkla gött typ 8,5 km eller nåt måste den stått på innan dess var de i princip bara backar hela vägen. I mål fick vi choklad vatten och banan. Välbehövligt! 😉

image

Duschat och känns okej i kroppen idag frågan är hur de kommer kännas imorgon 😉 hehe
Fick även en blå tröja 🙂 så fick en hel del för anmälningdavgiften 🙂
Återigen tack för ett kanon arrangemang. Det märktes att ni var vana. Tummen upp! ? ?

En reaktion på “Sjömarksmilen”

Kommentera