Skräckblandad förtjusning ?

Ja nu har jag gått på sommarlov ?
Idag övade eleverna i skolan. De är så vackert när de sjunger och spelar sina instrument ?? så man grinar ?
Helt makalöst ?
Fick fina ord och handlingar med mig hem idag från härliga elever, tack för ett läsår med mycket erfarenhet och lärarna på skolan har gjort att man fått upp ögonen för att faktiskt kunna tänka sig att studera ? . Jag har fått så många fina ord på vägen nu så man blir så glad ända in i själen. ?

image

Det ska bli så kul att komma tillbaka i höst, jag ska allt försöka åka och bada där nere ett par gånger och se om man springer på några man lärt känna ?

image

? Nu stundar andra tider, på söndag ger jag mig iväg till Umeå på kurs, bara för den låter super kul, är en sommarkurs samt ger mig en chans att prova på att gå på högskola och se om de är något för mig. ?
Jag hoppas verkligen att de är nåt för mig och att jag lyckas bra så självförtroendet blir på topp ?

image

Läkaren ringde samma dag som jag lämna provena, resultatet var uselt, min medicin har krånglat de sista eller ah kroppen då så höjt dosen med levaxin. Jag hoppas verkligen det ger sig.
Men imorgon är en viktig dag för Jimmy, han fyller år ?? å på lördag ska vi på color me rad i Göteborg ?

Jag ska försöka så mycket jag hinner uppdatera hur de går för mig, ensam, resa upp till Umeå med studier och med allt vad det innebär ? ?

Kommentera