Tårfyllt Hejdå!

Ja idag var de dags, jag är så spänd för att åka till Umeå. Och plugga, kolla om jag fixar det eller inte.
Det ska bli riktigt kul. Håller på att läsa en bok som är väldigt intressant!

Men de som gör ont i mammahjärtat var tårarna från barnen. Grinar nu bara jag tänker på de.
Arvid var riktigt ledsen och Svea blev de med. Freja och Tyra berördes inte lika mycket.
Varför är jag så känslig och ”a weeper” ? jag vill också vara som alla coola som bara Hejdå, ha det bra ändå, ta hand om er. Men icke. Grinar jämt när jag ska åka iväg och har gjort vad jag kan komma ihåg. Hade nästan 2 timmar i Göteborg som gick super fort ?

image

Men ser fram emot äventyret och barnens vecka kommer bara springa förbi så jag tror de är lugnt. ☺

Lillian, mamma och Sandra gör denna veckan möjlig. Vilket är väldigt skönt.
Men nu är jag på väg. Jag har kommit på rätt tåg. Lämnar nu Göteborg med skräckblandad förtjusning ? nu är det bara hotellet jag ska hitta imorgon. Mat finns på tåget med så ska nog klara det också ?? är själv här än så länge men tror jag får sällskap av en mamma å ett barn ☺

image

Hoppas ni har det bra hemma mina älskade barn och min älskade sambo ?? mamma – nu – för alltid – i evighet ?

Kommentera