Dag 1 – vilse och hemma samtidigt

Nu har jag varit i Umeå en stund, imorgon bitti 1 dygn. Härlig stad.
Idag har vi fått lite information om vad vi ska hitta på och lite annat smått och gott.

image

Denna vecka kommer mitt flipbelt agera handväska. Så smidigt å ha allt i i bältet och slippa att ha värdesaker i ryggsäcken. Jag har ett trevligt och lugnt rum. Störs inte av varken trafik eller människor.
De hade skyltat väldigt pedagogiskt och bra så till och med jag hittade rätt ☝

image

Fått träffa många härliga människor med mycket erfarenhet från både de ena och de andra. Vi hade lektion på fm innan lunch sen var vi ute och lekte på em och gjorde massa olika övningar. Riktigt kul. ☺
Imorgon kommer bli en super spännande dag. Ska försöka ta lite kort på vad vi ska hitta på ? kan säga att vi var tvungna att köpa myggmedel, order från läraren samt ha med oss flytväst ??

image

Ikväll har jag vart och sprungit halvt om halvt vilse hela tiden å hajja hur långt borta man är när de står haparanda på skylten ? men de blev iallafall 8,5 km och 26384 steg ?fått en karta från en snäll tjej i receptionen så imorgon ska jag springa på ett annat ställe tänkte jag ☺ om jag orkar och vill går jag till träningslokalen innan frukosten. Vi får se vad jag hittar på ?
Nu tittar jag på fotboll, ska läsa lite och sen sova som en ängel i min sköna säng. ?? så jag mår bra. Första dagen avklarad och de känns faktiskt riktigt bra är så jäkla nöjd över att jag faktiskt har gjort detta, helt själv, i en främmande stad. Ger mig själv en klapp på axeln.

Kommentera