Midsommar – ja med stort M.

I torsdags äntligen lyckades jag få städat huset. Klar 24 ✌igår fredag åkte vi till Roasjö, vi skulle ha blommor, köttbullar, prinskorv och tält med oss. Senast 13.30 för då gick balvagnen.
Vi kom i tid ?

image

Vi åkte till bygdegården, gjorde i ordning midsommarstången. Blev super fin ? sen dans å tyra och Svea var med på större delen av det. Prästens lilla kråka var bäst tror jag ? Fika som vi hade med innan avresa hemåt julåsa.

image

När vi kom till Julåsa så slog vi upp våran sovplats för natten och grillen tändes så vi åt vid halv sju. Det smakade helt fantastiskt gott. Kött från säteriet här i Limmared så kunde väl inte bli bättre ?

image

Å grillmästarna gjorde väl sitt ?
På kvälen lekte barnen helt fantastiskt bra. Tror de var längesen vi hade en sådan lugn bortakväll som vi hade igår med barnen. Allt var hur härligt som helst.
Vi avrundade med brännboll, super kul. ✌? Det blev en hård kamp mellan lag 1 & 2 ?

image

Tack snälla Sandra att vi fick inbjudan och tack Irene och pappa Lars för gästfriheten. Det är så skönt å vara på ställen där vi inte känns till besvär med våra 4 trollungar ? ??
Natten tillbringades i tält med en sjuhelsikes massa knott. Vakna 2 inatt och trodde de inte va sant ? men det löste sig och vi klev upp tillslut strax efter 9 ☺ tror alla kommer sova gott i sina sängar inatt.
Innan vi åkte hem passade vi på att ge Agnes lite kärlek ??

image

Innan vi åkte hem tog vi en promenad med Sandra och hundarna till vårat spökhus ? å pappa och Gustav har byggt ett super fint hus till brunnen nu kan man vara där utan att vara orolig över de ? tusen tack! ?

image

Återigen Tack för en midsommar barnen kommer packa i den bra väskan, den väskan som inte väger nåt att bära, alla minnen är förpackade och de tas fram när vi minst anar det. Tack allihopa ni är bäst ?

Kommentera