Morgonstund har guld i mun ?

Ja inatt vaknade vi av världens smäll ? åskan dånade till med full kraft men sen var de inte så mycket mer med det. Men jag tassade upp å gav mig iväg på min morgonpromenad jag bestämt jag ska göra.

image

Jag gick förbi säteriet här i Limmared och grisarna sov lika gott som grisarna hemma ?? ? dom här djuren lider då inte ? dom har de hur fint som helst ? hemma behöver jag inte ens säga att de varit galet trångt efter åskan ? lyssnade på madde och sussie, bubbel och mjölksyra, om att vara rädd för överfall vilket är helt galet men ett bra avsnitt som är viktigt att belysa ☝ man kan ju inte säga annat än att naturen är så vacker ?

image

Idag står det teater på schemat ? skönt att man gått 8900 steg och de före klockan 9 på morgonen ☺ å då har inte ens kvällspromenaden börjat ? ha en trevlig dag allihopa ?

Kommentera