När regnet kommer, passa på!

Ja nu när regnet smyger sig på, precis som den svenska sommaren alltid brukar vara, är det för varmt gnäller vi på det och är de för regnigt gnäller vi på det. Men vad tusan gör det! Lagom kommer vi aldrig att få det 🙂

Vi brukar istället försöka ta tillfälle i akt och läsa, pyssla, måla och vara lite kreativa istället. Det brukar funka 😉 Dock kan man vara ute i regn med krävs lite mer planering 😀

Bamse Kul att Lära omslagVi har haft lite tidningar från tidningskungen.se Knep & Knåp omslagmen det har varit prinsesstidningen och vanliga bamsetidningen. Vilket jag tycker de är lite små för, de skulle behöva kunna läsa. Men nu är jag sugen på Bamse – kul att lära och samt Knep och knåp. Då får allas huvud tänka lite extra 😉 Lite järngympa har vi alldeles för lite av när smartphones har tagit över, jag vet att det finns i appar och grejer men jag vill ha en penna och ett papper. Precis likadant som när jag läser en bok eller tidning. Jag vill hålla det i handen inte framför en jobbig skärm 😉

Är det någon som har/provat bamse – kul att lära?  Eller vad har ni för prenumerationer hemma?

Kommentera